nieuws

Delta Lloyd en Anoz gaan alsnog met elkaar in zee

Archief

Delta Lloyd en zorgverzekeraar Anoz zijn alsnog met ingang van dit jaar een interactieve samenwerking aangegaan. Dit is tamelijk verrassend, nadat in november naar buiten was gekomen dat onderhandelingen tussen de twee partijen op niets waren uitgelopen.

De voorgenomen alliantie strandde destijds op de prijs die Anoz zou moeten betalen voor overneming van de Noord-Braband, de loondienstorganisatie van Delta Lloyd. Beide ondernemingen verklaarden toen naarstig te blijven zoeken naar een partner, en uiteindelijk kwamen ze weer bij elkaar uit.
Delta Lloyd zal nu onder eigen merk ziektekosten- en ziekenfondsverzekeringen gaan voeren, waarbij Anoz als risicodrager optreedt. Anoz zal onder eigen naam levens- en schadeverzekeringen van Delta Lloyd gaan verkopen, in de hoedanigheid van intermediair. In de toekomst zullen daar bank- en spaarproducten aan worden toegevoegd. De Noord-Braband is nu buiten de samenwerkingsplannen gehouden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.