nieuws

Delta Lloyd: binnen drie dagen dotteren

Archief

Ohra, Nuts en Delta Lloyd garanderen hun zorgverzekerden voortaan dat zij binnen drie dagen een dotterbehandeling kunnen ondergaan.

Volgens Delta Lloyd geldt normaliter voor een niet-spoedeisende dotterbehandeling een wachttijd van vier weken tot zelfs drie maanden. Om dit te omzeilen, heeft Delta Lloyd met Duitse ziekenhuizen in de grensstreek overeenkomsten gesloten. De behandeling kan daardoor plaatsvinden binnen drie dagen na ontvangst van het medisch dossier.
Om wachtlijsten te omzeilen, had Delta Lloyd voor andere medische behandelingen al overeenkomsten met ziekenhuizen in de grensstreek. “In het totaal hebben wij dit jaar 261 mensen laten opereren in het buitenland”, zegt het concern. Dit aantal is inclusief verzekerden van Nuts en Ohra.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.