nieuws

Delta Lloyd bindt strijd aan met direct-writers

Archief

Delta Lloyd gaat s met haar tussenpersonen de internetstrijd aan met de direct-writers

Consumenten kunnen vanaf medio oktober via de website van hun tussenpersoon online een autoverzekering van Delta Lloyd sluiten. Independer zal als eerste starten met het nieuwe concept. Hiermee realiseren wij als eerste verzekeraar in Nederland honderd procent ketenintegratie van eindklant via tussenpersoon tot en met de verzekeraar, aldus Frank Elion, directievoorzitter Marketing en Verkoop van Delta lloyd. Dat de verzekeraar met dit concept zusterbedrijf Ohra beconcurreert, deert Elion allerminst. Ohra is voor ons net zon concurrent als FBTO. De NVA en NBVA hebben geen moeite met het nieuwe concept: prima initiatief.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.