nieuws

Delta Lloyd biedt online pensioen

Archief

Delta Lloyd heeft voor werknemers het ‘Aanvullend Pensioen online’ ontwikkeld.

Dit product kunnen tussenpersonen via extranet Delta Lloyd Digitaal Domein op hun eigen site aanbieden. Volgens de maatschappij biedt het eenvoud, lage kosten en flexibele provisiemogelijkheden. De collectieve aanvullende pensioenregeling biedt onder meer een pensioenhelpdesk en inzicht in de persoonlijke pensioensituatie. “Werknemers willen steeds vaker actief werken aan het verbeteren van hun pensioensituatie”, motiveert Delta Lloyd de introductie van Aanvullend Pensioen online. “Het liefst wanneer het hun uitkomt, op de werkplek of achter de eigen pc.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.