nieuws

Dela en Monuta: geen afspraken met zorginstellingen

Archief

Uitvaartverzekeraars Dela en Monuta spreken berichten in de Telegraaf tegen dat zorginstellingen steeds vaker begrafenissen in ruil voor uitjes of een deel van de provisie zouden ‘vergeven’ aan plaatselijke uitvaartbedrijven

“Klinkklare onzin”, volgens Martin Kersbergen van Dela. “Wij hebben zelf nooit dergelijke afspraken gemaakt en zullen dat ook in de toekomst niet doen. Ik vind dat brancheorganisatie Nuvu moet uitzoeken of genoemde afspraken legaal zijn en als dat niet gebeurt, zullen we het zelf doen.” Ook Monuta zegt deze situatie uit eigen praktijk niet te herkennen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.