nieuws

Dela doet intrede in Amersfoort

Archief

Dela heeft een meerderheidsbelang (51%) gekocht in het Amersfoortse uitvaartverzorgingsbedrijf De Haan en Van de Kamp. Dela wil het marktaandeel in uitvaartverzorging vergroten en tevens meer loketten realiseren voor de verkoop van verzekeringen.

De Haan en Van de Kamp verzorgt op jaarbasis circa 750 uitvaarten. Annette Brok-de Haan krijgt 49% van de aandelen in handen en is benoemd tot statutair directeur. Herman de Haan gaat met pensioen, terwijl Evert van de Kamp als adviseur aan de onderneming verbonden blijft.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.