nieuws

Dela boekt grootste productiegroei ooit

Archief

Uitvaartverzekeraar Dela zal dit jaar de grootste brutoproductiegroei in zijn bestaan realiseren

“Wij schatten dat wij uitkomen op een bruto productietoename van 35 à 40% van het verzekerd kapitaal”, zegt Martin Kersbergen van Dela. “Die bruto productietoename ligt aanzienlijk hoger dan in 2006 toen we uiteindelijk uitkwamen op een nettoaanwas van 11%.” De groei zit met name in het sluiten van aanvullende dekking bij de verzekeringen. Ook de overlijdensrisicoverzekering Dela Familieplan heeft goed bijgedragen aan het resultaat, aldus Kersbergen. Voor het sluiten wordt bij Dela steeds meer gebruik gemaakt van internet, maar procentueel is het aandeel van dit kanaal hetzelfde gebleven als in 2006: circa 11%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.