nieuws

Dela boekt grootste productiegroei ooit

Archief

Uitvaartverzekeraar Dela heeft in 2007 de grootste brutoproductiegroei in zijn geschiedenis gerealiseerd.

“Wij schatten dat wij uitkomen op een brutoproductietoename van 35 à 40% van het verzekerd kapitaal”, zegt Martin Kersbergen van Dela. “Die productietoename ligt aanzienlijk hoger dan in 2006, toen we uiteindelijk uitkwamen op een nettoaanwas van 11%.”
De groei zit met name in het sluiten van aanvullende dekking bij de verzekeringen. Ook de overlijdensrisicoverzekering Dela Familieplan heeft goed bijgedragen aan het resultaat, meldt Kersbergen. Voor het sluiten wordt steeds meer gebruik gemaakt van internet, maar procentueel is het aandeel van dit kanaal hetzelfde gebleven als in 2006: circa 11%.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.