nieuws

Dekker kocht geen verpande portefeuilles

Archief

Jan Dekker, eigenaar van Dekker Risk Management in Rotterdam, heeft geen verpande portefeuilles uit de failliete boedel van Heijloo & Molkenboer Risk Management (H&M) overgenomen (zie AM 15, pag. 15).

Dekker, directeur en 40%-aandeelhouder van H&M heeft f 150.000 voor de H&M-portefeuille betaald. Zeven aan Generali verpande portefeuille-onderdelen zijn niet in die overname betrokken. Het gaat om zo’n 25% van de complete H&M-portefeuille.
Heijloo & Molkenboer Risk Management had bij verzekeraars voor f 2,6 mln schuld op rekeningen-courant staan. Welk deel toebehoort aan de Generali-portefeuille en welk deel aan de door Dekker gekochte portefeuille is niet duidelijk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.