nieuws

Deelname levensloop onder 10%

Archief

De animo voor deelname aan de levensloopregeling laat te wensen over

Grote verzekeraars en banken melden dat minder dan 10% van de werknemers intekent op de op grote schaal gesloten collectieve contracten. Aegon houdt het gemiddeld op 5% tot 10%, Delta Lloyd op een percentage onder de 10% en Reaal op een conversie van 5%. ABN Amro maakt melding van een deelnamegraad van 7% tot 8%. Iets algemener zijn de signalen van Rabobank (“niet boven verwachting”) en NN (“beperkte deelname”). De aanbieders zijn wel positief gestemd over de komende maanden. Over het aantal gesloten levensloopcollectiviteiten meldt Reaal “een paar honderd”, NN “enkele duizenden” en Delta Lloyd “ruim duizend”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.