nieuws

De Vries gaat weg bij Elvia

Archief

Trevor de Vries legt binnenkort zijn functie van algemeen directeur Elvia Reis neer.

De Vries staat op het punt een “interne promotie” te maken. Naar alle waarschijnlijkheid aanvaardt hij een functie binnen het nieuw ontstane Elma United, de door Allianz in het leven geroepen houdstermaatschappij waaronder Elvia Travel en Mondial Assistance vallen.
Elvia Travel en Mondial Assistance hebben in Europa diverse vestigingen. Die bedrijven zullen waar mogelijk worden geïntegreerd. In Nederland werken bij Elvia Reis in Amsterdam 150 mensen, en bij Mondial in Driebergen 60 mensen. Naar een opvolger voor De Vries, die nog geen toelichting wil geven, wordt gezocht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.