nieuws

De Niet leidt verzekeraar Yarden

Archief

Dick de Niet is statutair directeur geworden van de naamloze vennootschap Yarden Uitvaartverzekeringen.

De Niet was al ruim een jaar in dienst van AVVL en komt uit de energiesector. Hij is geen familie van Evert de Niet, de directeur van uitvaartverzekeraar Algemeen Belang in Groningen. “Wel komen we oorspronkelijk allebei uit Scheveningen.”
Het managementteam Verzekeringen bestaat verder uit Jan van Doorn (voorheen Nuva) en Adrie Hovestad (voorheen CVN). De verantwoordelijkheid voor de tak uitvaartverzorging van Yarden valt onder Bert van der Weide, hiervoor adjunct-directeur van Nuva. De algemene Yarden-directie bestaat uit fusiemanager Ton van der Wiel en voormalig AVVL-topman Koos Vermeulen. Nuva-directeur Luc Hazelhoff werd tijdens het fusieproces na onenigheid ontslagen.
Dick de Niet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.