nieuws

De Hypotheker introduceert startershypotheek

Archief

De Hypotheker introduceert in samenwerking met GMAC de Meer Mogelijk Hypotheek, speciaal bedoeld voor starters. Het betreft een geldverstrekking van 128% van de executiewaarde. Verder is de hypotheek de eerste zeven jaar aflossingsvrij, daarna moet afhankelijk van de waarde van de woning, gestart worden met het aflossen van de hypotheek. 

Vorige maand introduceerde GMAC zelf de Star Hypotheek, waarbij een lening verstrekt werd tot 125% van de executiewaarde en eveneens de eerste zeven jaar aflossingsvrij zijn. De Meer Mogelijk Hypotheek kent geen verplichte koppeling met andere financiële producten. Wel wordt de klant meerdere mogelijkheden geboden om risico’s als echtscheiding, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en zakelijk verhuizen af te dekken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.