nieuws

De Hypotheker in zee met Franse hypotheekverstrekker UCB

Archief

UCB, de grootste Franse hypotheekverstrekker heeft, via De Hypotheker, voet op Nederlandse bodem gezet.

De UCB-hypotheken worden in ons land exclusief aangeboden door De Hypotheker. Het gaat volgens de Hypotheker om scherp geprijsde producten. “ECB hanteert bovendien geen tweesporig rentebeleid”, aldus Bas Millenaar, directeur van De Hypotheker. “Wanneer een bestaande klant zijn hypotheek wil verlengen na de eerste rentevaste periode, hoeft bij UCB geen renteopslag te worden betaald. De meeste andere banken rekenen dan 0,5%. UCB heeft in ons land als eerste product de levenhypotheek Excellence gelanceerd. “De extra kortingen die op de rente gegeven kunnen worden, maken deze hypotheek interessant voor vooral starters en doorstromers.”
In de loop van het jaar komen UCB en de Hypotheker met een beleggingshypotheek en een hybride hypotheek. UCB (Union de Crédit pour le Bâtiment) is een volle dochter van de Franse groep BNP Paribas.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.