nieuws

De Goudse weer familiebedrijf

Archief

De Goudse is weer voor bijna 100% eigendom van de familie Bouwmeester

De maatschappij en haar grootaandeelhouders kopen het 20%-belang terug dat ING sinds 2001 had in De Goudse, verkregen bij de verkoop van Tiel Utrecht. Die overname werd deels in aandelen betaald. De Bouwmeesters kopen nu bijna de helft van de stukken die in handen waren van ING, de naamloze vennootschap De Goudse koopt de rest. Per 1 januari bestaat de directie uit Franswillem Briët (voorzitter), Michel Lamie (vice-voorzitter), Peter Leermakers (Intermediaire Distributie) en Geert Bouwmeester (Speciale Distributie). Henk Duthler is benoemd tot directeur Allianties en Strategische Projecten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.