nieuws

De Goudse schenkt geld aan sociale doelen

Archief

In het kader van het 75-jarig bestaan (in 1999) heeft De Goudse eenmalige geldbedragen gegeven aan zeven instellingen in de gemeente. Burgemeester Boone van Gouda heeft de bedragen kortgeleden op het kantoor van De Goudse overhandigd aan vertegenwoordigers van de instellingen. Het hoogste geldbedrag, f 75.000, ging naar De Klup, een vrijetijdscentrum voor verstandelijk gehandicapten. De overige instellingen: kinderboerderij De Goudse Hofsteden, Stichting Woonhuis, Stichting Vrienden van Gouwestein, Inloophuis Domino, Buurtvereniging Het Ankerlicht en Stichting ’t Swanenburghs Hofje.

Op de foto burgemeester Boone (links) met vertegenwoordigers van De Klup.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.