nieuws

De Goudse en Hypinvest starten samenwerking

Archief

De Goudse heeft een overeenkomst gesloten met geldverstrekker Hypinvest (100%-dochter NIB Capital). Hiermee voert De Goudse twee nieuwe hypotheekvarianten: de Flexx Compleet en de Flexx Select Hypotheek.

In samenwerking met Bank of Scotland bood De Goudse al de Flexx Comnpleet Hypotheek aan. Alledrie de hypotheekvarianten worden gekoppeld aan het Flexx Vermogensplan, de universal-lifeverzekering van De Goudse.
De Flexx Compleet Hypotheek heeft een groot aantal rentevastperioden waaruit gekozen kan worden. Verder geldt voor de offerte een maximale geldigheidstermijn van negen maanden. De Flexx Select Hypotheek heeft een laag rentetarief, mits er geen sprake is van een nieuwbouwwoning of Nationale Hypotheekgarantie.
Michel van Dam (directeur levens- en inkomensverzekeringen, links) en Koos Oosterwaal (directeur Pensioen en Zorg) tekenen namens De Goudse de overeenkomst met Jeroen van Hessen van Hypinvest (rechts).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.