nieuws

De Goudse beperkt segment kortlopende reispolissen

Archief

Door de toenemende vraag naar langlopende reisverzekeringen heeft De Goudse besloten dat de Kortlopende Reisverzekering volkgend jaar nog uitsluitend online via het Extranet kan worden gesloten. In verband hiermee wordt het product vereenvoudigd. Er kan straks nog  slechts gekozen worden uit de dekkingsgebieden Europa en Wereld. De volgende optionele dekkingen komen te vervallen: automobilistenhulp, afkoop eigen risico, cascodekking vakantieauto, extra gelddekking, stripoptie ongevallen. Om het segment kortlopende polissen in te perken zijn vervallen de School Groepsreis Polis, de Studentenreis Polis en de Au Pair Polis.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.