nieuws

De Friesland opent lekkergezondbezig.nl

Archief

Zorgverzekeraar De Friesland heeft de website www.lekkergezondbezig.nl geopend.

De site biedt informatie over gezond bewegen en gezonde voeding. Zo worden door een diëtiste online vragen behandeld over zaken als voeding en afvallen. Verder kunnen vijftig mensen kunnen met behulp van De Friesland hun gezonde voornemen waarmaken, waarbij ze een jaar lang gratis ondersteund worden. Het kan daarbij gaan om stoppen met roken, verantwoord afvallen et cetera.
Naast aandacht voor gezondheid biedt de site de mogelijkheid om online een ziektekostenverzekering (ziekenfonds en particulier) te sluiten. Dit is mogelijk dankzij de elektronische handtekening. In de oude situatie moest het online ingevulde formulier nog uitgeprint, ondertekend en opgestuurd worden. In de nieuwe situatie gaat dit geheel elektronisch. Verder kan men online een vrijblijvend advies krijgen over de hoogte van het eigen risico en kunnen online premies berekend worden. Verder is een loongrenscalculator toegevoegd, zodat berekend kan worden of iemand boven de loongrens uitkomt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.