nieuws

De Friesland nu ook in Groningen

Archief

een winkel geopend

Het is voor het eerst dat de De Friesland ook buiten Friesland de deuren opent om de verzekerden van dienst te zijn. De zorgverzekeraar heeft nu vijf vaste winkels in Groningen, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Verder is er een mobiele winkel die wekelijks zestien plaatsen in Friesland aandoet. Het aantal verzekerden dat de winkels bezoekt, ligt rond de 120.000 verzekerden per jaar. De winkels bieden werk voor ongeveer 25 fte’s. Op de foto verricht directievoorzitter Hans Feenstra de openingshandeling in Groningen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.