nieuws

De Friesland legt link met dokterdokter.nl

Archief

Sinds vorige week kunnen verzekerden van zorgverzekeraar De Friesland gratis gebruik maken van de faciliteiten van dokterdokter.nl. Dokterdokter is een organisatie die zich bezighoudt met het verstrekken van medische informatie en diensten via internet.

Verzekerden van De Friesland kunnen op de site niet alleen terecht voor de (na registratie) algemeen toegankelijke medische informatie, maar ook voor een zogeheten digitaal consult. Hierbij wordt aan de hand van een vragenlijst bekeken of het noodzakelijk is om een dokter te raadplegen.
Dokterdokter.nl is een organisatie die sinds begin 2001 actief is. De geboden informatie is gebaseerd op de huisartsenstandaarden en de richtlijnen van het Kwaliteitscentrum voor de Gezondheidszorg CBO. Verantwoordelijk voor die informatie zijn huisartsen, medisch specialisten en psychologen waarmee dokterdokter.nl nauw samenwerkt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.