nieuws

De favoriete sites van ¼Theo Bouts (Aegon)

Archief

Theo Bouts, directievoorzitter van Aegon Particulieren heeft geen vaste top-10 van internetsites. Hij begint zijn dag met zijn persoonlijke openingspagina bij MSN. Bouts gebruikt internet om informatie te verzamelen en om de concurrentie te volgen. Vooral NN-captive Wellowell heeft de aandacht.

www.msn.com
Vanuit mijn persoonlijke openingspagina op www.msn.com start ik al mijn internetsessies. Inhoudelijk betreft het een mailcenter met uiteraard mijn hotmail-adres, veel (zakelijk) nieuws, samenvattingen met links naar de inhoudelijke opvolging van de verhalen, een sectie met een aantal beurzen (waaronder Nasdaq en NYSE) waarin standaard Aegon en zijn concurrenten verschijnen. Maar ook een aantal chatboxen en het weer. Ik verander de pagina wel eens maar blijf meestal bij mijn gekozen opzet.
www.startpagina.nl
Dit adres tik ik vaak in om snel wat op te zoeken. Het doorklikken naar kranten of nieuwssites gebruik ik nogal eens. Zo hou ik bijvoorbeeld het nieuws in mijn geboorteprovincie bij via de site van dagblad De Limburger. Ook ga ik vaak door naar financiële sites omdat ik die webadressen meestal vergeet.
www.basic-life.nl
Tijd voor wat concurrentieanalyse. Ik geef de URL van Basic-life, maar ook de sites van anderen bezoek ik regelmatig. De laatste tijd let ik wat meer op de elektronische captive van NN, Wellowell, waarbij me het offline, maar zeker ook het online reclame offensief opvalt. Op een zondag leek het wel alsof ik wellowell-banners op elke site die ik bezocht tegenkwam. In ieder geval wordt er, denk ik, fors geïnvesteerd om de naamsbekendheid en bijgevolg wellicht het sitebezoek omhoog te krijgen. Wat concurrenten doen is altijd interessant en hopelijk leren we ervan. Nog even de laatste stand van zaken bij de NVM site bekeken. Wat er daar, in huizenverkoopland gebeurt, is nuttig voor ons hypotheekbedrijf.
www.miepkniep.nl
Regelmatig kijk ik even bij sites waar Aegon, of onze tussenpersonen, mee samenwerken of aan mee doen. In welke vorm dan ook. MiepKniep is een initiatief van een aantal mensen die zoeken naar het gunstigste aanbod voor jou in Nederland en een deel van het voordeel voor dat beste aanbod terugvragen. Ook www.elmarreizen.nl bekijk ik regelmatig, vanwege onze langdurige relatie met Elmar.
www.hamsterdance.com
Voor de neefjes en nichtjes kijk ik af toe naar de nieuwste dansjes op deze pagina. De Pikachu cyber-dance lijkt een beetje uit te raken. Maar er zijn genoeg alternatieven.
www.tvrcc.com
Samen met mijn zwager ben ik geïnteresseerd in het automerk TVR (afkorting van TreVoR voor de niet kenners). Zo af en toe kijk ik eens naar één van de TVR-sites; soms ook naar één van de technische sites als er iets hapert aan het eigen exemplaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.