nieuws

De favoriete sites van¼ Joep van den Eijkel (DIN)

Archief

Joep van den Eijkel is als algemeen directeur van Dutch Insurance Group geïnteresseerd in diverse sites. Het aangesloten intermediair binnen het Netwerk vraagt hem regelmatig naar zijn mening over allerlei beleidszaken. Hij gebruikt internet dan om er achter te komen wat het algemene beeld hierover is. Ook brengt hij vaak een bezoekje aan de sites van tussenpersonen. Zijn grote liefde is de voetbalclub Ajax.

www.kranten.com
Door de enorme groei en de hiermee gepaarde drukte die wij als Groep momenteel doormaken lukt het niet altijd om de krant ’s morgens te lezen, laat staan overdag. Even snel via deze site op de hoogte gebracht worden van alle gebeurtenissen in de wereld is bij uitstek de gelegenheid.
www.ajax.nl
Als fervent aanhanger van Ajax bezoek ik nogal eens de Ajax-site. Meestal zit ik bij iedere thuiswedstrijd wel op mijn seizoensplaats, maar soms schiet het er bij in. Het laatste nieuws haal ik dan op en in no time ben ik weer helemaal bij. Ook geeft het een aardige terugblik naar de successen uit het verleden. Er is dus nog hoop.
www.startpagina.nl
Deze site is weliswaar niet zo nieuw, maar toch begin ik vaak met deze site. Het biedt de mogelijkheid om snel datgene te vinden wat ik nodig heb. Daarnaast zijn wij als Dutch Insurance Network ook een startpagina aan het ontwikkelen, specifiek voor de financiële dienstverlening, en bekijk ik ook vanuit dat oogpunt deze site.
www.napster.com
Deze site heeft een favoriete positie bij mijn dochter (de vraag is overigens voor hoelang nog?). Wanneer zij bij mij is, dan wordt er op zondagmorgen veel muziek gedownload. Ik ben inmiddels redelijk op de hoogte van de meest uitzonderlijke bands.
www.verzekeraars.nl
Onze bedrijfstak is volop in beweging, vele instanties dragen hun steentje hieraan bij. Ik bezoek deze site regelmatig om het overzicht te bewaren. Je bent direct op de hoogte van wat er speelt in de bedrijfstak. Daarnaast willen de deelnemers in ons Netwerk graag onze mening over bepaalde beleidszaken weten. Ik stem dan even af op deze site om te lezen wat het algemene beeld hieromtrent is.
assurantie.pagina.nl
Via deze dochter van de Startpagina bezoek ik de verschillende sites van assurantiekantoren. Het intermediair is zeer professioneel bezig met internet. Door hen te bezoeken ontdek je meteen wat er leeft en ervaar je daadwerkelijk hoe men met internet omgaat. Als organisatie trachten wij hier op in te spelen. Ons laatste initiatief, Dutch Insurance Technology is hier een gevolg van.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.