nieuws

De Amersfoortse vernieuwt aov ondernemers

Archief

De Amersfoortse heeft de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen uitgebreid.

Eerder dit jaar verlaagde de Fortis-dochter al de tarieven van de zelfstandigen-aov. De keuringsgrens is fors verhoogd: van _ 32.000 naar _ 84.000 bij een gelijkblijvende uitkering en naar _ 52.000 bij een klimmende uitkering. Het criterium beroepsarbeidsongeschiktheid blijft ook bij verkoop van het bedrijf zonder overleg gelden. De aanvangskorting geldt voortaan voor iedereen (voorheen alleen voor starters) en de verhogingsregeling is verbeterd. Voor de aov is voortaan tevens variabele provisie van toepassing; ook is het pakket diensten waarvan de verzekerde met de Preventiecheque gebruik kan maken, uitgebreid. Bij de Vaste Bedragen AOV is voortaan beroepsarbeidsongeschiktheid het criterium voor uitkering.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.