nieuws

De Amersfoortse doopt pakketpolis: Domino

Archief

Ook De Amersfoortse kent nu een verzekeringscombinatie: de Domino Pakketpolis. Het is een bundeling van brand-, watersport- en verkeersverzekeringen.

‘Domino’ omvat de volgende verzekeringsvormen: woonhuis, inboedel, glas, kostbaarheden, elektronica, aansprakelijkheid, gezinsrechtsbijstand, auto (inclusief inzittenden en/of rechtsbijstand), motor (incl. opzittenden en/of rechtsbijstand), pleziervaartuigen, caravan en kampeerauto.
De voordelen van de pakketpolis, zoals gespreide premiebetaling zonder toeslagen en één vast bedrag aan administratiekosten, gelden al bij het sluiten van twee verzekeringen (zelfs als één verzekering pas op een later tijdstip ingaat). Enkele andere (vooral praktische) aspecten zijn:
– alle verzekeringen die in het pakket worden ondergebracht kennen dezelfde verzekeringnemer(s);- alleen verzekeringen die bij dezelfde assurantie-adviseur zijn gesloten, kunnen in de pakketpolis worden opgenomen. De maatschappij heeft een speciale pakketbeheer-afdeling in het leven geroepen, die voor het intermediair via rechtstreekse telefoon- en faxnummers bereikbaar is.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.