nieuws

De Amersfoortse breidt lasten-aov uit met werkloosheidsdekking

Archief

De Amersfoortse heeft de Woonlasten Aov uitgebreid met een optionele dekking voor werkloosheid

 De werkloosheidsdekking geeft gedurende maximaal 24 maanden een uitkering ter hoogte van de verzekerde woonlast. De uitkering gaat in 30 dagen nadat de werkloosheid officieel intreedt, en wordt uitgekeerd vanaf een eigen-risicotermijn van 90 dagen. Het moet uiteraard gaan om aantoonbare en onvrijwillige werkloosheid. Op de Woonlasten AOV van De Amersfoortse kan een woonlast van maximaal € 1.500 per maand worden verzekerd. De optionele werkloosheidsdekking kan worden gesloten door verzekerden tot 55 jaar. Het is voor het eerst dat De Amersfoortse een werkloosheidsdekking voert. De (optionele) werkloosheidsdekking is een nieuw fenomeen in de aov-markt. Onlangs lanceerde Fundum een lasten-aov inclusief werkloosheidsdekking. Voor zover bekend voert nog geen handvol verzekeraars zo’n dekking.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.