nieuws

De Amersfoortse biedt premiegarantie in ziektekostencollectivteiten

Archief

Dit najaar voert ook De Amersfoortse weer actie voor de ziektekostenproducten. In de collectieve sector wordt een premiegarantie aangeboden.

De actie van De Amersfoortse heeft betrekking op collectieve en individuele ziektekostenproducten. Voor collectiviteiten die nog dit jaar worden gesloten (en in 2002 ingaan) geldt een premiebeheersingsclausule. Dit houdt in, dat de premie gedurende de driejarige looptijd uitsluitend wordt verhoogd met het kostenstijgingspercentage dat jaarlijks wordt berekend door Zorgverzekeraars Nederland. Dit aanbod geldt uitsluitend voor contracten met een premie tot # 50.000. Voor grotere contracten worden individuele afspraken gemaakt.
De actie richt zich ook op de individuele sector. Het gaat hierbij om de Ziektekostenverzekering Optimaal-#, de vernieuwde versie van de Optimaal. In deze versie is de medische noodzaak komen te vervallen, wat een grote uitbreiding op de dekking inhoudt (zie AM 14 2001, pag. 25).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.