nieuws

DBV introduceert effectenhypotheek

Archief

DBV Leven heeft een variant geïntroduceerd op haar Spaarinvest (spaar)hypotheek. Het product heeft de naam Kapitaalinvest Hypotheek gekregen. Een deel van de spaarpremie van de effectenhypotheek wordt belegd in het Internationaal Derivaten Fonds van ABN Amro. Het overige deel van de spaarpremie wordt belegd in andere fondsen. DBV biedt het beleggingsproduct aan in combinatie met een hypothecaire lening van Bouwfonds Hypotheken, Seystinvest Hypotheken en DBV Leven.

DBV boekte vorig jaar een hypotheekproductie van f 670 mln, mede door afzet van de Spaarinvest Hypotheek waarvoor het Bouwfonds, MNF (ABN Amro) en de Nationale Investerings Bank als geldverstrekker optreden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.