nieuws

DBV: een miljard aan hypotheken

Archief

DBV Hypotheken heeft dit jaar tot nu toe voor e 1 mld aan hypotheken uitgezet. Over heel 2002 bedroeg de omzet e 775 mln. Daarmee is de hypotheekomzet al 29% hoger dan vorig jaar. De omvang van de hypotheekportefeuille bedroeg eind oktober circa e 3,5 mld. DBV heeft naar eigen zeggen een marktaandeel van 1,2% in hypotheken.

Met de hypotheek die mevrouw Rietveld (tweede van links) sloot, passeerde DBV de grens van een miljard. Links notaris Leenknegt, tweede van rechts commercieel manager Paul Wessels van DBV en rechts Han Hengeveld van De Hypotheker Amersfoort.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.