nieuws

DBV biedt hypotheek voor ondernemers

Archief

DBV komt met een hypotheek voor de privéwoningen van ondernemers

SNS Reaal-dochter DBV komt met een speciale hypotheek voor privé-woningen van ondernemers die tot maximaal 125% van de executiewaarde wordt verstrekt en waarbij 100% aflossingsvrij lenen mogelijk is. Wie drie jaar volledig zelfstandig is, komt in aanmerking voor de DBV-ondernemersverklaring, waarmee minder administratieve stukken aangeleverd hoeven te worden.
Daarnaast heeft DBV een offertevolmacht verleend aan de franchiseorganisatie de Financiële Makelaar. Tussenpersonen die geen aanstelling bij DBV hebben, kunnen zo toch toegang krijgen tot de SNS Reaal-dochter.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.