nieuws

Daviti verkoopt belang in Nederlands Pensioenbureau

Archief

Daviti Group, waar Arbeidsbegeleiding Nederland deel van uitmaakt, verkoopt zijn belang in het Nederlands Pensioenbureau.

De samenwerking tussen Daviti Group en het Nederlands Pensioenbureau heeft anderhalf jaar geduurd. Als reden voor de verkoop noemt Daviti-directeur Gary Damen dat zijn bedrijf zich “volledig wil kunnen richten op de snelle groei van Arbeidsbegeleiding Nederland”.
Al eerder verkocht Daviti Group ook de belangen in de hypotheekformule Tofs (Take off Financial Stores) en het verzekeringsbedrijf Tofs Employee Benefits. Beide bedrijven werden verkocht aan Timmermans Verzekeringen in Oosterhout. “Reden hiervan was, buiten de focus op Arbeidsbegeleiding, dat we objectief als toeleverancier naar de verzekeringsmarkt willen zijn en dan past het niet om zelf ook te bemiddelen”, aldus Damen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.