nieuws

DAS stuurt tussen- personen naar Parijs

Archief

Vijf tussenpersonen gaan binnenkort een volledig verzorgde reis maken met de Thalys naar Parijs. Financier is rechtsbijstandverzekeraar DAS, die de prijzen november vorig jaar koppelde aan de introductie van het ADN-systeem.

Voor elk in 1996 verstuurd ADN-bericht, voor aanvragen of mutaties van Raad & Daad-polissen, kreeg de tussenpersoon één lotnummer. In totaal werden tweeduizend ADN-berichten verstuurd. Daaruit werden vijf prijswinnende tussenpersonen geloot: BWH Financiële Diensten (Maasdijk), Assurantiekantoor Het Kompas (Nunspeet), Assurantiekantoor Croese (Diemen), Janssen en Tempelaars Assurantiën (Eindhoven) en Assurantie- en Adviescentrum St. Oedenrode.
Nancy Kroon (rechtsboven) en Cas Verhage (rechtsmidden) van DAS flankeren de prijswinnaars.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.