nieuws

DAS sluit overeenkomst met Huis & Hypotheek

Archief

De 67 vestigingen van franchiseketen Huis & Hypotheek gaan rechtsbijstandpolissen van DAS verkopen.

“Aanleiding voor de samenwerking is de behoefte van de consument aan een betere bescherming bij het kopen van een woning”, aldus DAS. Aan het productassortiment van de keten wordt een rechtsbijstandverzekering toegevoegd, die kopers van een bestaande woning (geen nieuwbouw) dekking biedt voor juridische geschillen rond de aankoop. De samenwerking start deze maand met een proef op acht Huis & Hypotheek-vestigingen.
Bij de ondertekening van het contract waren onder anderen aanwezig Niek Nusmeijer (derde van links, algemeen directeur Huis & Hypotheek) en Pim Kuit (rechts, adjunct-directeur commerciële zaken DAS Rechtsbijstand).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.