nieuws

DAS op Atrium

Archief

DAS Rechtsbijstand heeft zijn debuut gemaakt op Internet. De DAS-site is vooralsnog alleen bereikbaar voor assurantietussenpersonen via het VerzekeringsAtrium.

Medio 1999 hoopt DAS ook een Internet-pagina voor consumenten op het wereldwijde web te openen. De huidige Atrium-site bevat algemene informatie over de rechtsbijstandverzekeraar en gegevens over de verschillende producten. Het intermediair kan offertes en premieberekeningen online laten uitvoeren.
In het najaar hoopt DAS dat ook het aanmelden van nieuwe zaken en het uitvoeren van dekkingscontroles via de site mogelijk zijn. De voor volgend jaar geplande www-pagina moet een vraagbaak voor consumenten worden, terwijl tussenpersonen dan in staat moeten zijn hun rekening-courant op te vragen. “We hebben voor de stapsgewijze introductie gekozen, omdat wij het assurantie-intermediair toch als primaire doelgroep zien”, aldus marketingmanager Jan Andel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.