nieuws

DAS neemt nieuw extranet in gebruik

Archief

Het extranet van DAS voor tussenpersonen, MijnDAS.nl, is vernieuwd. Het biedt volgens de rechtsbijstandverzekeraar meer gemak en snelheid.

Sinds 1 november kunnen de relaties van DAS inloggen op de nieuwe site www.mijn.das.nl (er staat nu een punt tussen ‘mijn’ en ‘das’). Die tussenpersonen kunnen er hun klantenportefeuilles opvragen, polissen muteren en premies aanvragen. Aangevraagde offertes zijn in pdf beschikbaar en kunnen met één druk op de knop worden omgezet naar een polis.
“Door de nieuwe functionaliteiten van de site zijn premie-indicaties sneller bekend en offertes sneller om te zetten naar polissen”, aldus DAS. “Omdat alle mutaties en aanvragen direct worden verwerkt in het achterliggende systeem, heeft iedere tussenpersoon altijd een actueel overzicht van zijn klantenportefeuille.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.