nieuws

DAS geeft offertes herkansing

Archief

In de week van 12 tot en met 16 september houdt DAS Rechtsbijstand een DAS Offerte Actieweek. Offertes die in 2005 zijn blijven liggen, worden nogmaals onder de aandacht gebracht. De accountmanagers van DAS voeren in deze week besprekingen met tussenpersonen en gaan eventueel met hen naar een mogelijke klant om de offerte toe te lichten.

Iedere klant die de offerte in de maanden september en oktober alsnog laat omzetten in een polis ontvangt honderd euro. Bovendien krijgt de tussenpersoon voor iedere zakelijke polis die tijdens de Offerteweek wordt gesloten een smakelijke attentie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.