nieuws

DAS beloont met golf-clinics

Archief

Drie assurantiekantoren gaan op kosten van DAS een golf-clinic volgen

De prijs zou worden uitgereikt aan de twee kantoren die gedurende een bepaalde periode in de regio’s Noord en Zuid de meeste verkeersrechtsbijstandpolissen zouden sluiten. Aangezien in regio Zuid de kantoren Weststreek in Delft en Goossens in Hoogerheide eenzelfde score hadden, is de prijs drie maal toegekend. Het derde kantoor is Doornhof in Nijkerk. Jacob Schut (op de foto 2e van links), regiomanager van DAS, overhandigde de prijs en een taart. Op de foto de crew van kantoor Doornhof. Van links naar rechts: Gert Doornhof, Betsy Doornhof-Arendse, Henk Doornhof, Jacqueline Pol, Jeannette van Bokhorst-Bosch en Mark Doornhof.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.