nieuws

DanteHypotheekPlein van start

Archief

Inkoopcombinatie Dante d’Oro heeft het DanteHypotheekPlein gelanceerd dat financiële leads genereert van consumenten via internet.

De gegevens van deze leads worden direct in de mailbox geplaatst van het intermediair, dat één of meer van de 196 postcodegebieden heeft afgenomen. Van deze 196 postcodegebieden zijn er inmiddels 116 aangekocht door het intermediair. Deze tussenpersonen beloven om binnen 24 uur na ontvangst van de leads contact op te nemen met de geïnteresseerde klant.
Elke deelnemende tussenpersoon krijgt een eigen website met eigen teksten en foto’s, die gelinkt is aan het DanteHypotheekPlein. De website is door het intermediair ook zelfstandig te gebruiken.
Er wordt gestart met hypotheekleads, in de toekomst zal dit worden uitgebreid naar verzekerings-, pensioen- taxatie- en kredietleads. Het DanteHypotheekPlein is een initiatief van internetmarketingspecialist Ruud Stomps en Wilco van der Maas, directeur van inkoopcombinatie Dante d’Oro.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.