nieuws

DAK houdt seminar over nieuwe zorgstelsel

Archief

DAK Coöperatieve Dienstverlening Assurantiekantoren (De Meern) houdt op woensdagmiddag 12 oktober een seminar voor haar leden over het nieuwe zorgstelsel onder het thema ‘Met zorg uitgekleed?’

In het Nieuwegein Business Center zullen drie specialisten hun visie geven op de nieuwe zorgverzekering die per 1 januari wordt ingevoerd. Dat zijn: mr. Erno Kleijnenberg, directievoorzitter ONVZ en sectorvoorzitter Zorg van het Verbond van Verzekeraars; Joep van den Eijkel, partner van marketing- en communicatie-adviesbureau Oostdam & Van den Eijkel (Nijmegen) en drs. Evelien van der Schee van onderzoeksbureau Nivel.  Verder worden de resultaten gepresenteerd van een zorgonderzoek onder DAK-leden. Enkele zorgverzekeraars zijn aanwezig op een informatiemarkt. Het seminar begint om 12.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten met een borrel.
 
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.