nieuws

D-Vise

Archief

DBV heeft een vernieuwd online offerteportaal geopend dat tussenpersonen de mogelijkheid biedt om offertes en berekeningen te maken. Het offerteportaal ondersteunt onder meer alle koopsomproducten en de DBV Overlijdensrisicoverzekering.

Deondernemer.nl
Verzekeraar De Goudse is een samenwerking aangegaan met een nieuwe platform van uitgeverij Wegener voor de mkb’er, www.deondernemer.nl. De Goudse biedt onder meer het MKB Pakket aan op deze website. De Goudse is ook een samenwerking aangegaan met Sprout, onderdeel van VNU. Doelgroep van Sprout bestaat uit ondernemers.
Mijn.NN.nl
Nationale-Nederlanden zegt dat het gebruik van het extranet Mijn.NN.nl voor particuliere levensverzekeringen met ruim 54% is toegenomen. Vereenvoudiging van aanvragen en mutaties en de gegarandeerde doorlooptijden zouden bijdragen aan de groei van het extranet.
Anbo
De Friesland gaat als zestiende zorgverzekeraar een collectiviteit bieden aan leden van ouderenbond Anbo. De zorgverzekeraar biedt 3% korting op zowel de basis- als de aanvullende verzekering. Het lidmaatschap van de Anbo is een jaar lang gratis als de Grootouderpolis wordt gesloten bij De Friesland.
ICT-platform
De ICT-dienstverleners Inter Access, Inventiv Outsourcing en Innovinci hebben gezamenlijk een nieuw ICT-platform op de markt gebracht voor pensioen- en levensverzekeraars. Het betreft een platform voor polisverwerking en portefeuillebeheer.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.