nieuws

D + F Assurantiën wint bedrijfscontinuïteitsplan

Archief

uit handen van accountmanager André de Jong van Allianz een symbolische cheque overhandigd die recht geeft op een bedrijfscontinuïteitsplan voor het assurantiekantoor, opgesteld door een risk consultant van Allianz

De verloting van een dergelijk bedrijfscontinuïteitsplan was als incentive verbonden aan een nieuwsbrief die de verzekeraar onder het intermediair verspreidt in het kader van het Allianz Business Focus programma. Theo van der Poll, directeur regiokantoor Rotterdam (Allianz, links) en Don van Ruiten en Ben Moolenaar (D + F, rechts en uiterst rechts) kijken toe.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.