nieuws

CZ start loyaliteitsprogramma

Archief

CZ heeft op haar website een loyaliteitsprogramma gelanceerd.

Verzekerden van CZ krijgen op de website (www.cz.nl) elke twee maanden drie nieuwe aanbiedingen voorgeschoteld. Gestart is met kortingen op producten van Prénatal, Landal Green Parks en op het magazine Lekker Gezond. Het verzekerdennummer geeft toegang tot de korting. Verzekerden zonder internet kunnen kortingscoupons ophalen bij de CZ-servicepunten. Voorlopig gat het om een proef van een half jaar.
CZ-woordvoerder Dirk-Jan Westerwoudt: “Afgezien van de schadedeclaraties, communiceren wij slechts één keer per jaar met verzekerden: wanneer wij de nieuwe premies doorgeven. Daar willen wij verandering in brengen. Wij willen een band met de verzekerden en denken dat het loyaliteitsprogramma daartoe een goed middel is.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.