nieuws

CVB Bank

Archief

CVB Bank

CVB Bank heeft een speciaal bankconcept ontwikkeld voor jongeren. CVB 1.2.3 Internet Bankieren voor klanten tussen twaalf en achttien jaar is een afgeleide van het bestaande concept voor internetbankieren. CVB Bank, onderdeel van SNS Reaal, brengt haar producten inmiddels via 320 tussenpersonen aan de man.
T- en U-rendement
De rendementen T en U, maatstaven voor rentestandskorting en overrentedeling bij levensverzekeringen, komen in de maand augustus op nieuwe historische laagtepunten terecht. Het U-rendement zakt naar een niveau van 3,48% (3,57%). Het oudere maar vergelijkbare T-rendement zakt in augustus tot 3,77% tegen 3,82% in juli.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.