nieuws

Cursus meet- en richtsystemen voor autoschade-experts

Archief

De Commissie opleidingen van het Niav (Nederlands Instituut van Automobiel- en Verkeersongevallendeskundigen) organiseert in nauwe samenwerking met de Stichting Vakopleiding Carrosseriebedrijf zes tweedaagse cursussen onder de noemer ‘Meetsystemen ten behoeve van schadediagnose en/of herstel’.

Nadruk ligt op de analyse van de autoschade. Daarnaast besteedt de cursus aandacht aan carrosserieconstructies, vervormingen daarvan na een botsing, basisbegrippen, diverse meet- en richtsystemen voor herstel van de carrosserie, wielstanden en uitlijnen.
De cursussen vinden plaats in de regionale opleidingscentra in Sassenheim en Utrecht op 20/21 en 26/27 september en 1/2, 7/8, 22/23 en 28/29 november.
De kosten bedragen f 550 voor leden van zowel Niav als Nivre, f 650 voor leden van of Niav of Nivre en f 800 voor niet-leden.
Informatie en inschrijvingen: (uitsluitend maandag en dinsdag) Niav-secretariaat Utrecht, tel. 030-265.11.86.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.