nieuws

CreditPoint failliet verklaard

Archief

Het bemiddelingsbedrijf in consumptief krediet CreditPoint (Breukelen) is failliet verklaard. CreditPoint werd gerund door directeur en aandeelhouder Peter Levink (51) en zeven medewerkers. Het adviesbedrijf in consumptief krediet en assurantiën werd begin 1988 opgericht. Het faillissement werd uitgesproken door de rechtbank Almelo. Tot curator is benoemd mr. F. Hoff in Enschede, tel. 053-434.11.50.

Op het adres van CreditPoint is ook het adviesbedrijf Credit Score gevestigd, onder meer de eigenaar van de website Leendesk.nl dat door sponsoring van de darters Co Stompé en Mieke de Boer aan de weg timmert. Leendesk.nl werd onlangs nog beticht van een lek in zijn klantenadministratie waardoor de klantgegevens van 1.700 particulieren op straat zouden liggen. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.