nieuws

Credion opent eerste vestiging

Archief

In Tilburg is onlangs het eerste kantoor van Credion geopend, een nieuwe franchiseformule die zich richt op advisering in bedrijfsfinanciering.

Credion wil in totaal 54 vestigingen openen, waarvan de eerste twintig binnen vijf jaar. Volgens marketingcoördinator Nadine Nijenhuis wordt met drie potentiële kandidaten gesproken over aansluiting bij de formule.
Credion werkt op ‘no cure, no pay’-basis en richt zich met name op bestaande advieskantoren en zakelijke adviseurs bij banken die zelfstandig ondernemer willen worden. Assurantieadviseurs kunnen zich echter ook aansluiten bij de keten. Zij kunnen zich door Credion laten scholen op het gebied van bedrijfsfinanciering. Optima Formulemarketing, ook betrokken bij de Garantiemakelaars, de Pensioendesk en GeldXpert, verzorgt de ondersteuning.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.