nieuws

Cor van den Bos, nieuwe topman SNS Reaal Groep

Archief

Cor van den Bos (48), voormalig topman van Aegon en Athlon Groep, is begin deze maand toegetreden tot de raad van bestuur van bankverzekeraar SNS Reaal Groep. Hij is primair verantwoordelijk voor het verzekeringsbedrijf.

Van den Bos volgt huidig lid van de raad van bestuur Gerard van Olphen op, die per 1 september overstapt naar NIB Capital in Den Haag. De nieuwe SNS Reaal-topman was tot 1 september vorig jaar werkzaam bij Athlon Groep, waar hij verantwoordelijk was voor de informatietechnologie, de financiële portefeuille en de lease-activiteiten in Nederland en Duitsland.
Met name de zwaar verliesgevende lease-activiteiten in de Bondsrepubliek leiden tot zijn vertrek bij Athlon Groep, waar hij vanaf mei 1997 in dienst was. Daarvoor was hij vijftien jaar verbonden aan Aegon en dochterbedrijf Spaarbeleg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.