nieuws

Conservatrix geeft museumjaarkaart weg

Archief

Conservatrix zoekt nieuwe tussenpersonen en nieuwe klanten en geeft voor dat doel museumjaarkaarten weg.

De Baarnse levensverzekeraar, de laatste jaren niet succesvol wat nieuwe productie betreft, heeft naar 550 tussenpersonen een mailing gestuurd. Daarin wordt het intermediair – een deel daarvan werkt al samen met de maatschappij – opgeroepen dit najaar een actie te houden voor de levenpolissen van Conservatrix.
Potentiële polishouders worden warm gemaakt met museumjaarkaarten. Als een polis wordt gesloten met een jaarpremie van meer dan f 1.000, dan krijgt de verzekeringnemer één jaarkaart gratis; bij een jaarpremie van meer dan f 2.000 worden dat er twee. In beide gevallen schenkt Conservatrix er nog een museumjaarboek bij.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.