nieuws

“Concurrentie zorgverzekering zal sterk toenemen”

Archief

In de begin 2006 in te voeren basisverzekering ziektekosten hebben klanten veel meer (financieel) belang bij het maken van een goede keuze tussen verzekeraars, stelde minister Hoogervorst vanmiddag bij de presentatie van het desbetreffende wetsontwerp

De klant wordt een lastige klant. Hij zal ervoor zorgen dat de concurrentie tussen verzekeraars sterk toeneemt. Dat moet de kwaliteit van het aanbod hoog en de prijs van de polissen scherp houden. De verzekeringsmarkt wordt niet alleen prijsmarkt, maar ook een servicemarkt, is zijn overtuiging.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.