nieuws

Collier

Archief

Expertisebureau Cunningham Lindsey is benaderd om de schade te onderzoeken die is veroorzaakt door de diefstal van een diamanten collier ter waarde van _ 846.000 tijdens de kunst- en antiekbeurs Tefaf in Maastricht. De afdeling Special Risk van Cunningham Lindsey is belast met de behandeling in opdracht van een groep Engelse verzekeraars.

Aegon-cao
Aegon voert verkennende gesprekken met de vakorganisaties om te komen tot een eigen cao. De huidige functiewaarderings- en beloningsmethodiek, die al 25 jaar oud is, acht Aegon niet langer marktconform en wil daarom overschakelen op de Hay-methode. Dat zou binnen de huidige bedrijfstak-cao niet mogelijk zijn. Ook Achmea, ING, Delta Lloyd, Fortis en SNS Reaal hebben inmiddels een eigen cao.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.